Middendorp
metaalbewerking Barneveld

Laat uw keuze afhangen van uw wensen en weet dat Middendorp Metaal een goede, betrouwbare en flexibele partner voor u kan zijn.

Over ons

Door ruim 40 jaar ervaring in de metaalbewerking kunt u het volgende van ons verwachten.

Ons specialisme is het vervaardigen van producten voor onder meer de bouw van winkelinrichtingen, bibliotheken, kantoren en dergelijke. Wij onderscheiden ons door ons perfectionisme, het meedenken met de opdrachtgevers, korte levertijden en het optimale resultaat van onze producten. Dit mede doordat wij het poedercoaten van de producten, in elke door u gewenste kleur, in eigen beheer hebben.

Maatwerk voor optimaal resultaat

9

Samenwerking

Tijdens het ontwerp en productieproces houden wij u regelmatig op de hoogte en denken wij graag met u mee om te zorgen dat het eindproduct aansluit aan uw wensen.
9

Korte levertijd

Door onze nauwe band met toeleveranciers en het uitvoeren van een groot deel van het productieproces, van metaalbewerking tot poedercoaten, kunnen wij korte levertijden hanteren.

9

Flexibel

Wij werken met een gespecialiseerd team met korte lijntjes, dus wij kunnen snel schakelen tussen verschillende ideeën. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij gaan graag een nieuwe uitdaging aan.

Neem contact op

0342 41 38 73

info@middendorpmetaal.nl

Harselaarseweg 102
3771 MB Barneveld